S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
       

 Tuzemský výrobce automyček

 

Podporuje mojeID

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Automyčky ČR s. r. o. , se sídlem v Krnově, IČ: 24275387, zapsané v obchodním rejstříku vedeným u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 70776 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní informace:

    Jméno a přijmení
    Doručovací adresa
    Název společnosti, IČ, DIČ
    E-mailová adresa
    Telefonní číslo



  2. Jméno, přijmení, název společnosti, doručovací adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem Zaslání objednaného zboží a provedení platby. Zpracování Vašich osobních údajů je nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány zpravidla po dobu jednoho týdne až 3 let. Údaje ve službě Google Analytics jsou uchovávány po dobu 38 měsíců.


  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj informovaný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Automyčky ČR s. r. o.


  4. Zpracování osobních dat je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel softwaru Bohemiasoft
    IČO: 28090403


    • Poskytovatel softwaru STORMWARE
    IČO: 25313142


    • Poskytovatel softwaru Smartsupp.com
    IČO: 03668681


    • Poskytovatel softwaru Microsoft apps & services
    IČO: 47123737


    • Poskytovatel softwaru Google email services
    IČO: 27604977

    • Poskytovatel softwaru Google analytics
    IČO: 27604977


    • Poskytovatel služeb Heureka shopping
    IČO: 02387727

    • Poskytovatel služby mojeID
    IČO: 67985726

    • Poskytovatel platební brány ComGate
    IČO: 26508842


    • Přepravní společnost Česká Pošta
    IČO: 47114983

    • Přepravní společnost Fofr
    IČO: 28114485
    (nezpracovává osobní údaje)

    • Poskytovatel aplikace ScanBot
    (Scanbot neukládá žádné informace z fotografií, faktur a jiných dokumentů)

     Případně další poskytovatelé softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nepoužívá


    4.1. Zpracování osobních dat je nezbytné z důvodu plnění právní povinnosti, která se na Správce váže provedením objednávky Zákazníkem, konkrétně pro zaslání objednaného zboží a kontrolu platby.

    4.2. Zpracování osobních dat je nezbytné z důvodu umožnění komunikace mezi Správcem a Zákazníkem.  

    4.3. Zpracování osobních dat je nezbytné z důvodu zasílání informací k upřesnění objednávky e-mailem.

    4.4. Newstellery nikomu nezasíláme. Osobní údaje zpracováváme pouze za účelem vyřízení Vámi zadané objednávky.

    4.5. V případě objednávky nebo registrace vyjadřujete oprávněný zájem o naše produkty. Veškeré pravidla budou dle principu Opt-in. Pro naše návštěvníky těchto stránek to znamená: Dostáváte od nás pouze to, k čemu se sami dobrovolně přihlásíte zatržením políčka.


  5. Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    - vzít souhlas kdykoliv zpět,
    - požadovat právo být zapomenut,
    - požadovat anonymizaci osobních údajů,
    - požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme,
    - požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    - vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat, nebo opravit,
    - požadovat výmaz těchto osobních údajů, je-li to v souladu se zákonem,
    - v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním,
      osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


  6. Správce ''Automyčky ČR'' spadá mezi vyjímky při vedení záznamů o činnostech zpracování osobních údajů. Jsme firemní společnost, zaměstnanci plní pouze svou předepsanou pracovní náplň. Přístup do e-mailové databáze spojené s objednávkami má pouze obchodní oddělení. Naše kapacity nepřesahují počtu 250 zaměstnanců. Nezabýváme se rozsáhlým statistickým měřením ani podobnou technikou zpracování údajů. Únik informací je velmi nepravděpodobný, ovšem netvrdíme, že je to nemožné. Pokud by došlo k jakémukoliv narušení zabezpečení spojeným s únikem osobních údajů, jsme povini tuto událost nahlásit Úřadu ochrany osobních údajů do 72 hodin, nebo jednotlivým subjektům údajů.


Pravidla ochrany osobních údajů a obchodní podmínky poskytovatelů využívaného softwaru a služeb našim internetovým obchodem strojeprofi.cz

BOHEMIASOFT - Otevřít kliknutím

COLLABIM - Otevřít kliknutím

HEUREKA-SHOPPINGOtevřít kliknutím

ScanBot - Otevřít kliknutím

Česká Pošta - Otevřít odkaz

Fofr - Otevřít odkaz

Smartsupp live-chat - Otevřít odkaz

Google e-mail services - Otevřít odkaz

Google Analytics - Otevřít odkaz

ComGate - Otevřít odkaz

mojeID - Pravidla pro poskytovatele

mojeID Pravidla pro uživatele


V případě nefunkčnosti odkazů nás můžete informovat.

Tento výpis slouží pro návštěvníky našich stránek pouze pro účely informačního prvku.

Kromě zpracovatelských smluv zde uvádím i odkazy na obchodní, a poštovní podmínky.

Otevřít kliknutím = soubor je nahrán na našich stránkách. Aktuálnost a platnost souboru kontrolujeme.

Otevřít odkaz = k souboru budete přesměrování na stránky k poskytovateli softwaru nebo služeb. Aktuálnost a platnost odkazu kontrolujeme.

 

Dodatečné ponaučení

HEUREKA SHOPPING

Vaši spokojenost s nákupem můžeme zjišťovat prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen, nebo je ve fázi průzkumu. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

NjZkNzA